RAUWE BLUES UIT DE TENEN. ZO KARAKTERISEER JE DE SOUND VAN DANA FUCHS. DE UIT FLORIDA AFKOMSTIGE ZANGERES BELEEFDE EEN ZWARE JEUGD MET EEN AUTORITAIRE VADER, EEN DRUGSVERSLAVING, EEN BAANTJE ALS STRIPPER EN TRAGISCHE STERFTEGEVALLEN IN HAAR FAMILIE.

Voordat ze twintig was, vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit de striptent plukte. Met zijn steun lukte het haar een carrière in de muziek op poten te zetten. Het was de start van The Dana Fuchs Band waarin haar krachtige stem de boventoon voert en de invloed van Janis Joplin, The Rolling Stones en Etta James te horen is.

Inmiddels heeft Dana Fuchs zes cd’s op haar naam staan, in mei j.l. kwam ‘Love Lives On’ (lees hier de recensie) uit waarmee ze naar de DRU komt. Ze gebruikt haar levenservaring in haar muziek en het maakt haar muziek alleen maar rijker. Blues zoals blues bedoeld is.

Namens DRU Cultuurfabriek mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor dit concert op 9 november weggeven! Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie Dana Fuchs


[contact-form-7 id=”121919″ title=”Winactie Dana Fuchs”]
Deze actie loopt tot en met zondag 28 oktober 2018.

Zaterdag 9 november 2018
Dana Fuchs
DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24
7071 BV Ulft
Info en tickets


Ook op Blues Magazine ...