Matt Long – Photography Laurence Harvey

British Blues Award winnaars CATFISH hebben in de UK al een reputatie opgebouwd als ijzersterke liveband met de 23 jarige fenomenale frontman Matthew Long. De jonge gitarist/zanger speelt zichtbaar met échte passie voor blues. Hun debuut album knalde in één week naar een nummer 1 positie in de Britse IBBA Blues Airplay charts. De band wordt hierna opgepikt door Mike Vernon, de legendarische blues producer uit de 60’s bekend van Fleetwood Mac en John Mayall.

Begin 2017 verscheen hun langverwachte tweede album ‘Broken Man’ en hij steeg ook naar nummer 1 in de IBBA blues airplay charts. Recent is de band in maar liefst vier categorieën bij de British Blues Awards 2018 genomineerd: beste blues band, beste jonge blues artiest (Matt Long), beste blues album (Broken Man) en beste regionale blues act. Niet misselijk dus!

Namens Paard in Den Haag en DRU te Ulft, mag Blues Magazine 2 x 2 kaarten onder de inzenders verloten. Doe mee en maak kans. Geef op onderstaand formulier aan waar je Catfish wilt zien!

Winactie Catfish


Mijn voorkeur gaat uit naar:

22 februari - Paard, Den Haag23 februari - DRU Cultuurfabriek, Ulft


Actie loopt tot en met zondag 18 februari

22 februari
Catfish
Paard, Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag
Info en tickets

23 februari
Catfish & Julian Sas
DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24,
7071 BV Ulft
Info en tickets

Website Catfish

In de DRU Cultuurfabriek speelt ook JULIAN SAS, winnaar van de ‘European Blues Award for best Artist 2016’ is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting, Hij maakte zijn eerste album in 1996 en noemde het ‘ Where Will It End?!” Een vraag die nog steeds niet beantwoord is. Nooit? Julian Sas is muzikant in hart en nieren. Muziek is zijn passie. Het is zijn leven. Stoppen lijkt niet mogelijk en hij denkt er ook nooit over na. Julian Sas Band is één van de beste en populairste live acts is in de Europese club scene.

Website Julian Sas