De vriendenband, Band Of Friends, is nu al bijna zeven jaar bij elkaar en in die tijd heeft het vriendencollectief zo’n beetje alle podia in Europa en de VS bespeeld. In het voorjaar van 2019 is de band terug terug in Europa en doen ze drie shows in Nederland, waarvan één in hét poppodium van Amstelveen, P60! Met drie eerder uitgebrachte CD’s én nieuw materiaal op komst heeft de band heel wat in petto!

Note: Helaas ontvingen we onlangs het nieuws dat drummer van de band Ted McKenna op 19 januari jl. plotseling is overleden. De tour van Band of Friends gaat echter wel door, hetzij met een vervangende drummer.

De Band of Friends is iets heel anders dan een gemiddelde tribute-act. Ze kunnen de noten spelen die worden gespeeld door het icoon van de elektrische blues, Rory Gallagher. Toen die Ierse gitarist-vocalist in 1995 overleed, liet hij een verzameling van tracks achter als herinnering van de onvergetelijke energieke concerten.  Alle fans/luisteraars van de band kijken uit naar 2020; het 25-jarig jubileum van Rory. De band zal dit op een speciale wijze gaan vieren.

Namens Poppodium P60 mag Blues Magazine 2 x 2 tickets voor dit concert op donderdag 21 februari weggeven! Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie Band Of Friends


[contact-form-7 id=”126420″ title=”Winactie Band Of Friends”]
Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 februari 2019.

Donderdag 21 februari 2019
Band Of Friends
Poppodium P60
Stadsplein 100a, Amstelveen
Info en tickets

 

Lees ook :