black stone cherry family tree

Neem de bluessound van The Allman Brothers, de southern hardrock van Lynyrd Skynyrd en een vleugje Led Zeppelin. Zo klinkt de onvervalste southern hardrock van Black Stone Cherry. De bandleden zijn grootgebracht met de muziek van Cream, Led Zeppelin en Muddy Waters. Black Stone Cherry draait inmiddels alweer 17 jaar mee en heeft inmiddels zes succesvolle platen op haar naam staan. Op 20 april jl kwam hun nieuwe album “Family Tree” uit.

Black Stone Cherry is afkomstig uit de Amerikaanse staat Kentucky. In 2006 wordt de band ontdekt door het Roadrunner label en dan gaat het hard. Hun debuutalbum krijgt lovende kritieken en met opvolger ‘Folklore And Superstition’ (2008) zet de band zich definitief op de kaart. Black Stone Cherry deelde de afgelopen jaren het podium met bands als Def Leppard, Alter Bridge, Whitesnake en 3 Doors Down. Deze zomer schittert de band op grote festivals als Graspop, maar eerst komen ze voor een clubshow naar de Boerderij! Dit is dé kans om de band in een intieme setting te zien!


Namens de promotor van de band mag Blues Magazine een gesigneerd exemplaar van het nieuwe album ‘Family Tree’, een T-shirt (maat XL, zie foto onderaan artikel) én een concertkaartje weggeven voor het concert in Boerderij, Zoetermeer op dinsdag 12 juni 2018. Interesse? Doe mee en maak kans!

Winactie Black Stone Cherry

[contact-form-7 id=”116687″ title=”Winactie Black Stone Cherry”]Actie loopt tot en met donderdag 7 juni 2018.

Dinsdag 12 juni 2018
Black Stone Cherry
Boerderij, Zoetermeer

Info & tickets

Black Stone Cherry T-shirt