Laurence Jones is anno 2019 het grootste talent in de blues. Op zijn zeventiende begon hij al zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. Walter Trout noemde Laurence een “genie” en “een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”. Dat is nogal een compliment van de grootmeester.

Jones mag dan misschien niet op deze wereld gezet zijn om de blues te vernieuwen, maar wanneer hij zijn Telecaster vol open zet en die heerlijke licks uit zijn Fender tovert… Knappe vent/dame die de groove dan niet voelt. Hoe goed Laurence Jones op plaat ook moge zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues die verdomd aanstekelijk werkt. Op zondag 17 november staat de Laurence Jones Band in de Q- Factory te Amsterdam!

Namens Q-Factory mag Blues Magazine maar liefst 2 x 2 prijzenpakketten, bestaande uit een Meet & Greet, T-shirt + fonkelnieuwe CD,verloten onder de inzenders! Doe mee en maak kans! Let op: om in aanmerking te komen voor dit prijzenpakket dien je in het bezit te zijn van een toegangsticket voor het concert. Nog geen ticket? Klik hier

Winactie Laurence Jones Band


[contact-form-7 id=”136123″ title=”Winactie Laurence Jones Prijzenpakket”]
Deze actie loopt tot en met zondag 3 november 2019.

Zondag 17 november
Laurence Jones Band
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
Info en tickets

Lees ook :