Ian Siegal All The Rage Tour

Voor de meeste bluesliefhebbers behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met verschillende Blues Awards op zijn naam wordt Ian geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Rolling Stone Bill Wyman en Jimmie Vaughan. Als hij in de jaren ’60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page en Eric Clapton.

Zijn nieuwste album ‘All The Rage’ is opgenomen in Amsterdam, net als de voorloper ‘One Night In Amsterdam’ met live opnames uit de North Sea Jazz Club. Ian Siegal is zonder twijfel de meest getalenteerde muzikant die de Britse blues scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Zijn doorleefde rauwe geluid zorgt bij menigeen voor kippenvel. Ian heeft in korte tijd een enorme live reputatie opgebouwd. Samen met zijn band zorgt hij keer op keer voor een unieke performance. Een must voor elke liefhebber van bluesrock, Americana en classic rock.

Namens Q-Factory mag Blues Magazine een Ian Siegal pakket (Cd’s, 2 tickets en een poster) verloten onder onze inzenders. Doe mee en maak kans!!

Winactie Ian Siegal

[contact-form-7 id=”114342″ title=”Winactie Ian Siegal”]Actie loopt tot en met zondag 8 april 2018.

Ian Siegal
Dinsdag 1 mei 2018
Q-Factory Amsterdam
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
Info en tickets


Ook op Blues Magazine ...