Eerste editie van Waogstock groot succes!

De eerste editie van Waogstock Blues & Rock is een groot succes gebleken. Afgelopen weekend werden maar liefst 600 enthousiaste bezoekers verwelkomd op ‘t kleinschalige en gezellige blues- en rockfestival. De organisatie is ontzettend trots op het resultaat en de warme reacties die ze hebben ontvangen.

Waogstock vond plaats in een prachtige weide onder de bomen, in buurtschap Waije in Neer (Midden-Limburg), wat zorgde voor een intieme en familiaire sfeer. In combinatie met de sfeervolle aankleding zorgde dit voor een onvergetelijke festivalervaring. Bezoekers genoten van een line-up van de gevestigde blues- en rockbands op het hoofdpodium als van de aanstormende bandjes die het Young Talent Stage podium vulden met energie en muziek.

Er waren vijf gerenommeerde bands die het hoofdpodium betraden, waaronder The McCurdy Brothers, Doghouse Sam & his Magnatones, Black Bottle Riot, Vendetta Drive en Chicago Capitols.
Naast het hoofdpodium bood het Young Talent Stage een platform voor vier veelbelovende jonge bands. De bands waren gekozen uit de vele inzendingen die zijn ontvangen na een oproep op social media: Booze ’n Blues, No Denial, Article5, en Melrose.

Foto: Article5 op het Young Talent Stage
(Fotocredits: Waogstock, Robert Sanders)
Foto: Article5 op het Young Talent Stage
// Fotocredits: Waogstock, Robert Sanders

Het festival verliep vlekkeloos dankzij de goede voorbereidingen en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Alles was tot in de puntjes geregeld, wat mede bijdroeg aan de relaxte en gezellige sfeer die het festival kenmerkte. Het zomerse weer was de kers op de taart en zorgde ervoor dat iedereen optimaal kon genieten van deze eerste editie.

De organisatie heeft vele positieve reacties ontvangen van zowel bezoekers als artiesten. Dit motiveert ze enorm om van Waogstock een terugkerend evenement te maken. Hun dank gaat uit naar de gemeente, provincie, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers die dit festival mogelijk hebben gemaakt.

Achter de schermen kijken ze er nu al naar uit om volgend jaar weer een geweldige editie van Waogstock neer te zetten.

www.waogstock.nl


Ook op Blues Magazine ...