TivoliVredenburg organiseert Ramblin’ Roots tours door het gebouw

‘Walk The Line: Ramblin’ Roots’: vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

‘Walk The Line: Ramblin’ Roots’: vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus organiseert TivoliVredenburg onder de noemer ‘Walk The Line’: Ramblin’ Roots een weekend lang americana & roots tours door het hele gebouw. Tijdens een tour van twee uur worden groepen van veertig bezoekers in vier zalen getrakteerd op roots, americana & blues artiesten als Dawn Brothers, Judy Blank, Blue Grass Boogiemen en meer! De kaartverkoop start maandag 6 juli om 10.00 uur via https://tiv.re/WTL-RamblinRoots

Na de succesvolle Walk The Line verrassing tours presenteert het muziekgebouw in het eerste weekend van augustus een speciaal Walk The Line weekend voor de roots & americana liefhebber helemaal in de stijl van het Ramblin’ Roots festival dat elk jaar in oktober plaatsvindt, maar helaas dit jaar niet zal plaatsvinden wegens welbekende redenen. De Walk The Line: Ramblin’ Roots tours is een unieke tour door het gebouw met onderweg vier concerten in de Grote Zaal, Pandora, Hertz en de Cloud Nine. De gehele line up is: Dawn Brothers, Judy Blank, Blue Grass Boogiemen, Ad Vanderveen, Dan Tuffy, Kai Strauss & The Electric Allstars, The Lasses en Anna Coogan.

(Her)ontdek TivoliVredenburg
Het pand van TivoliVredenburg bruist het meest als er in alle zalen wat te beleven is, bijvoorbeeld tijdens een festival en bezoekers zich kunnen laten verrassen door artiesten in het programma die ze nog niet kenden. Met Walk The Line: Ramblin’ Roots brengt TivoliVredenburg het Ramblin’ Rots festival-gevoel weer terug.

Een Walk The Line tour duurt twee uur. Er zijn meerdere tours per dag, zowel ’s middags als ’s avonds. Alle informatie is te vinden op https://tiv.re/WTL-RamblinRoots. Daar start op maandag 6 juli om 10:00 vrijdag 12 juni de kaartverkoop. Bezoekers kunnen maximaal vijf tickets per persoon bestellen.

Tickets: € 25,- (inclusief servicekosten).


Ook op Blues Magazine ...