BluesMagazine.nl is een non-profit website en kan, om de kosten van deze website te dragen, niet zonder de steun van donateurs! Dankzij deze donateurs kunnen wij onze lezers up-to-date muzieknieuws, foto- en live reportages, recensies, interviews etc. blijven brengen middels dit prachtig online medium, nieuwsbrieven, en sociale media.

Met onze website brengen wij al ruim zeven jaar, met succes, blues gerelateerd muziek nieuws- en activiteiten onder de aandacht van muziek/blues-minnend Nederland en België. Ook hebben we veel bezoekers buiten Nederland en België.

Blues Magazine wordt gedragen door vele vrijwilligers. Gedreven door hun liefde voor (blues)muziek, willen ze graag hun steentje bijdragen en zo deze muziekstroming in ere houden. Dit doen ze door o.a. het schrijven van cd recensies, concertverslagen en interviews. Door de enorme groei van onze site gaat er tegenwoordig, naast de vele nachtelijke uurtjes, ook meer en meer geld in deze activiteiten zitten. Denk daarbij aan website hosting, software, support, nieuwe features, reiskosten enz.… Onze website bijhouden, het laatste nieuws brengen, nieuwsbrieven, het schrijven van recensies en interviews etc. kost veel tijd en geld.

Helpt u mee?

Om de kosten van deze website te helpen dragen vragen wij ondernemers zoals zaaleigenaren, platenmaatschappijen, promotie- en boekingsbureaus ons te steunen. Dit kan al heel eenvoudig door bijvoorbeeld het plaatsen van een banner van uw bedrijf op onze website. Informeer naar de advertentiemogelijkheden!

Ook u als particulier kunt een donatie schenken, en wel op rek nr: IBAN: NL69ABNA0558812244 t.n.v. Marco van Rooijen / Blues Magazine te Oss. Vergeet daarbij niet uw naam en e-mailadres te vermelden! Als vriend krijgt u een vermelding op onze vriendenpagina.

Word vriend van Blues Magazine en steun daarmee een enthousiast en veel gelezen e-magazine, dat ook in de toekomst iedereen wil laten genieten van blues muziek… en meer!

Hartelijk dank voor jullie steun!!!

Let’s keep the blues alive … together!

Sponsors & Partners

Bepop North Sea Jazz Club Popmagazine Heaven Continental Record Services Broere-Promotion King Bee Music Agency rootstime bluesbreeker boerderij

Vrienden van Blues Magazine

Anne-Marie & Ewout Strijker
Steven de Bruijn (*Montoya*)
Werner Berkens
Nineke Loedeman
Stan van der Lugt
Herman Keverling-Buisman
Fam. Wittebroek
Koen Venetie
Geert van der Loo
Eric de Ceuleneire
P.M. Kroon en A. Boschman
Pieter van Vaneveld
Jaap Ruiter
A.A. Verheul en M. Weinholt
Frans Hoving
George Tokaya
Monique de Bruin
Jan Kirkels
Heyhoef-Backstage Tilburg
Q-Bus Leiden
Provogue Records
De Oosterpoort Groningen
Blues in Wijk