Thomas Dybdahl geeft vandaag de titeltrack vrij van zijn aankomende album ‘All These Things’. De Noorse artiest schreef het nummer samen met Lera Lynn, vooral bekend van haar rol in het tweede seizoen van de serie True Detective. Volgens Dybdahl vertoonde het nummer in de demo-fase veel gelijkenissen met muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, maar is het gedurende het opname proces veel veranderd en gegroeid tot een volwaardige opener van het album. Het nummer gaat over een reeks beslissingen die nét verkeerd uitpakte en uiteindelijk eindigde in een ramp en hoe zinloos het is om daar achteraf op terug te kijken. Bekijk nu de video voor All These Things in aanloop naar het album dat op 12 oktober verschijnt via V2 Records.

‘All These Things’ is het achtste studioalbum van de Noorse artiest Thomas Dybdahl. Dit album is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Dybdahl, Grammy winnend producent Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Tracy Chapman) en een handvol legendarische sessiemuzikanten. In slechts drie dagen tijd namen ze alle tracks op in de beroemde Sunset Sounds Studio’s. Een vlijmscherpe productie, groovende drums en zwoele gitaren afgetopt met de dromerige vocalen van Thomas Dybdahl. Een album van pure klasse en kwaliteit waarop de chemie tussen alle muzikanten duidelijk voelbaar is.


Het is de tweede uit een reeks van 4 documentaire-achtige video’s waarin onder andere alle muzikanten aan het woord komen die met hem samenwerkte op dit album, in deze video ligt de nadruk op legendarische drummer James Gadson (Temptations, Bill Withers, Marvin Gaye).