Verslag: The Groovetakers – ‘T Nonnetje, Amersfoort 19 Maart 2017

The Groovetakers
‘T Nonnetje, Amersfoort
19 maart 2017

Tekst en foto’s: Peter Putters

De vierman formatie van The Groovetakers was afgelopen zondag te gast in ’t Nonnetje Drinken & Eten aan de Groenmarkt van Amersfoort. Behalve dat ’t Nonnetje in Amersfoort bekend staat als een zeer een gastvrije plek, is hier iedere donderdag avond en zondag middag muziek te horen en te “zien”. Zondag was hier de band The Groovetakers.

De Groovetakers bestaat uit vier muzikanten die samen een mix laten horen van, zoals ze het zelf noemen van down-to-earth Chicago Blues, Texas Blues, footstomping rhytm & Blues tot hipshaking rock and roll. Met hun energieke optreden maakten ze deze belofte meer dan waar. Met mooi stem- en gitaargeluid van Ber- “Duke Berry”-van Zanen, zanger Menko Paul (deed me soms denken aan Kaz Lux van Brainbox), on the base en zang Ed Bothoff met daarbij de slagwerker Stefan Erents, werd dit optreden, waar niet werd gelet op de lengte van de speellijst, een heerlijke beleving. Wat ze beloven maken ze meer dan waar. Muziek, Blues en entertainment. Ze mogen wat mij betreft vaker langs komen!

22 maart 2017|Categories: Concertverslagen|Tags: |3 Comments

3 Comments

  1. bluesmovement 23 maart 2017 om 08:46 - Antwoorden

    De gitaar-virtuoos uit Zoetermeer levert altijd toegevoegde waarde!

  2. els erents 23 maart 2017 om 15:14 - Antwoorden

    Mooie recensie! Niks teveel gezegd! Nog geen kennis gemaakt met The Groovetakers? Dan heb je ècht wat gemist!

  3. Chris Verhoef 11 september 2017 om 21:39 - Antwoorden

    Wil je kennis maken met The Groovetakers…. dan 28 oktober naar Artishock Soest. Intiem optreden van deze heerlijke band. Aanvang 21:00

We horen graag je mening! Voeg reactie toe