Brielle Blues
26 juli 2009

www.brielleblues.nl

Breille stond weer op zijn kop tijdens het 18e Brielle Blues Festival en was dan ook helemaal geslaagd en één groot feest, een recordaantal bezoekers, mede door het perfecte weer, net niet mooi genoeg voor het strand. Er was een brede programmering waarvan de kwaliteit hier en daar te wensen over liet. Het podium Markt en Maarland waren de drukst bezochte locaties.

Een perfect tijd schema betreffende de optredende bands en een strakke organisatie van o.a Marcel van Oranje van de Stichting Brielle Blues die met een groot aantal vrijwillegers en een aantal uitschieters aan bands zoals The Brew (UK) Blood Sweat & Kiers (NL) de leuke Stefan Schill Band (NL) niet te vergeten Boo Boo Davis Trio (USA/NL) Fried Bourbon (B) en de voor velen, gezien de grote opkomst van het publiek, de altijd verrassende Italiaanse bluesmachine Morblus, dit festival weer tot een succes hebben gemaakt.

Na 22:00 uur starte de kroegentocht ook leuk opgezet alleen kunnen misschien sommige horeca uitbaters rekening houden met de keuze van muziek die ze vooraf in de pauze en na afloop draaien, want dance, trance en Borsato hebben niet echt de Blues, maar door het rijkelijk vloeiende bier hebben sommige bezoekers daar hopelijk niets van mee gekregen. misschien een kater, maar zeker niet van het festival.

Een videoverslag van Brielle Blues 2009 kunt u vinden op: http://www.vpinfo.nl/vp-info-tv/124-brielle-blues-2009


Ook op Blues Magazine ...