Dé Blueskrant editie 12 – 1 februari t/m 30 april 2018

Ook de 12 editie van Dé Blueskrant was weer een race tegen de klok. De laatste advertentie kwam vanuit de Verenigde Staten midden in de nacht na onze deadline binnen. Maar wat is de 12e editie mooi geworden en hij barst uit zijn voegen. 44 pagina’s vol mooie ervaringen en extra 4 pagina’s met vinyl, cd en platenbeurs informatie.

We spraken met Jazz-legendes, Britse wonderkinderen, een echte Soulman en een echte Souldame. Nederlandse helden, een Haagse rebel en Zeeuwse jubilarissen. Gepassioneerde kunstenaars van 13 tot 70 jaar, het enige verschil dat we konden ontdekken is daadwerkelijk leeftijd. De oudste zo onstuimig en met de verwondering van een kleine jongen en het jongste talent blijkt een oude ziel te hebben. Het is nooit te laat om jong te blijven, je hoeft alleen maar naar je hart te luisteren is het motto van de ambachtsman en de kunstenaar in deze editie.

Een editie waarin iedereen zijn taak hoog opneemt. Een taak die bloed, zweet en tranen kost, een taak die niet voor iedereen is weggelegd maar die wel voltooid moet worden, elke dag weer. Ze zijn niet te stoppen, want dit is wat ze doen, dit is waar ze voor leven. Een taak die serieus genomen moet worden, want dit is de belangrijkste taak op deze wereld. Zij brengen vreugde, hoop en liefde, en delen dat met iedereen, wie je ook bent, wat je ook doet en waar je ook vandaan komt. Zij brengen de mensen samen en samen moeten we dat vieren, vandaag, morgen en tot in lengte van dagen.

https://www.facebook.com/deblueskrant/
http://www.deblueskrant.nl/