Ralph de Jongh Live at de Noot

Ralph schrijft 25 jaar liedjes en daarom komt ie dit jaar uit met twee dubbel albums!

1 januari j.l. was de release van ‘Live @ De Noot’ met een integraal band-optreden.
31 maart a.s. is in de North Sea Jazz Club de release van een 24 eigen nummers tellend studio album’Lonesome Man, Ocean Of Love’,opgenomen in de (world famous en geheel gerenoveerde) Wisseloord Studio’s door Huub Reijnders.
In de North Sea Jazz Club gaat Ralph flink uitpakken met een 9 koppen tellende band met speciale gasten als Erwin Java. Kaarten zijn verkrijgbaar via northseajazzclub.nl

Ralph won meerdere malen de Dutch Blues Challenge, stond twee keer in de halve finales van het IBC Memphis, werd gevraagd door de Robert Johnson Foundation en tourt momenteel door het hele land na de recente release van zijn Cd ‘Sun Coming Up’. Door zijn rauwe blues à la Seasick Steve vergaart hij ieder optreden weer nieuwe fans en met als muzikaal vader (en fan) wijlen Harry “Cuby” Muskee, is hij een must om live te zien.
Ook zijn studio opnames en eigen composities zijn ijzersterk. Johan Derksen noemt zijn albums “verborgen juwelen”. Ook stond Ralph al meerdere malen op de Zwarte Cross, DWDD, VI en op Noorderslag.

31 maart – release in de North Sea Jazz Club, Amsterdam
2 april – release in VANSLAG, Borger
2 april ’s middags – release tijdens 13e Bluezy Blues Festival, Ridderkerk
16 april – release in De Noot, Hoogland

http://ralphdejongh.com/

Ralph de Jongh -Lonesome man, Ocean Of Love


Ook op Blues Magazine ...