Fins-Nederlandse folkband Town of Saints brengt nieuwe single ‘Weeds’ uit, samen met video. ‘Weeds’ staat op aankomende album ‘Celebrate’, welke uitkomt op 5 oktober via Snowstar Records en Caroline Benelux. Na release van het album volgt er een uitgebreide tour, met shows in Duitsland en ook in Nederland. Tickets zijn nu te koop.

De muziekvideo voor de nieuwe single van de band Town of Saints werd gefilmd op een mooie zomerse avond in het Finse geboortedorp van de violiste Heta Salkolahti. We zien Heta en Harmen het nummer spelen op een prachtige karakteristieke Finse plek – een meertje, velden met koeien, en natuurlijk – veel muggen. Het is een authentieke video met het duo van de band, dat goed past bij het rustige nummer. Ze spelen het nummer op de veranda van een uit de eind van de 18e eeuw bestaande houten korenschuur, waarbij je af en toe een natuurscene uit de omgeving ziet.

Harmen Ridderbos, zanger van de band, over de nieuwe single: Weeds gaat over het feit dat iedereen met zijn eigen demonen strijdt, en dat je nooit van iemand kunt weten waarmee ze op dat moment worstelen.” Muzikaal leent Town of Saints hier meer dan ooit uit de country, met filmische strijkers aan het einde. Deze sound en het thema zijn typerend voor het derde studioalbum ‘Celebrate’ van Town of Saints, dat op 5 oktober uitkomt bij Snowstar Records en Caroline Benelux.

Town Of Saints – Celebrate
Format: CD
Label: Snowstar Records en Caroline Benelux
Releasedatum: 5 oktober 2018

Website: Town Of Saints

Agenda:
24/11 Amen, De Amer
08/12 Cinetol, Amsterdam
25/11 TivoliVredenburg, Utrecht
09/12 Hedon, Zwolle
30/11 Merleyn, Nijmegen
14/12 Vera, Groningen

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Recensies
Sort by