Met Pinksteren kunnen bezoekers van Ribs & Blues drie dagen lang gratis genieten van in totaal 24 (inter)nationale roots- en bluesacts.

 

Foto Timetable Ribs & Blues 2019

Ribs & Blues 2019
8-9-10 juni, Pinksteren
Festivalterrein Domineeskamp in centrum Raalte
ALLE DAGEN GRATIS ENTREE!

Voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues is zeer enthousiast over het programma dat alle dagen helemaal gratis toegankelijk is. “We doen waar we goed in zijn, roots -en blues gerelateerde topacts neerzetten in een fantastische entourage met een unieke sfeer. En dat helemaal gratis. We steken weloverwogen onze nek uit, het is niet zonder risico, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze bezoekers dit gaan waarderen met een hoge opkomst.”

De grote Amerikaanse bands Gov’t Mule en BlackBerry Smoke en de zeer populaire Nederlandse festivalact MY BABY staan zaterdagavond op de Mainstage.

In de andere tent op het festival presenteert Ribs & Blues op de openingsavond een compleet nieuw concept met de naam DELTA CLUB.

Groot Beumer: “Onze Delta Stage tent wordt ingericht als een sfeervolle nachtclub met een wervelend Vegas achtig showprogramma. Live band, danseressen, variété van niveau en uitdagende optredens van de ‘Queen of Burlesque’ Fay Loren in een levensgroot champagneglas gaan de zinnen prikkelen,” zo verwacht de voorzitter.

Tijdens beide Pinksterdagen opent Ribs & Blues ook het bekende Kidsadventureland voor de jongere bezoekers, is er volop straattheater te bewonderen en natuurlijk zijn spareribs in alle smaken weer volop verkrijgbaar.

Foto Timetable Ribs & Blues 2019

 

 


Ook op Blues Magazine ...