Photos by Colin Shanahan – DigiCol Photography & Media Productions (c) 2015 – http://www.digicolphotography.com –

Ultieme Thin Lizzy Tribute Band PARRIS speelt unieke set tijdens de 8e Editie ‘REMEMBER PHIL & GARY’ op 1 en 2 februari 2019 in Culemborg en Weert.

De band Parris bestaat sinds medio jaren 90 van de vorige eeuw! Binnen een paar jaar speelde deze band als headliner op hét jaarlijkse tribute event voor Phil Lynott “The Vibe for Philo” in Dublin. In de loop van de (begin)jaren heeft de band wat bezettingswisselingen gehad maar wordt alom beschouwd als een van de beste Thin Lizzy tribute bands van de wereld!

Ook tijdens eerdere edities van Remember Phil & Gary stond deze band op ons podium en we krijgen regelmatig vragen of ze deze edities ook weer zullen spelen.
Speciaal voor deze gelegenheid zullen ze o.a. het complete Black Rose album ten gehore brengen. Op dit album zijn duidelijk de muzikale invloeden van Gary Moore te horen. Thin Lizzy’s Black Rose album bestaat in 2019 precies 40 jaar en wordt wereldwijd als een van de beste studio albums van Thin Lizzy beschouwd.

Het beloven dus twee zeer speciale avonden te worden in Culemborg en Weert! Eerder werd de komst van de bands Bad Chihuahua (Oostenrijk) en onze eigen Gary Moore Tribute Band al aangekondigd. Ook deze bands zullen een speciale set gaan spelen. Binnenkort zullen we ook nog de komst van een van de oud bandleden van Phil Lynott aankondigen.

Kaartverkoop
‘Remember Phil & Gary’ vindt plaats in de Gelderlandfabriek (Culemborg) op 1 februari en in de Bosuil (Weert) op zaterdag 2 februari 2019. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via (o.a.) de websites van de zalen: www.debosuil.nl en www.degelderlandfabriek.nl