The Veldman Brothers
vlnr Han Neijenhuis, Bennie Veldman, Gerrit Veldman, Fred van de Wende

September 2016 gaan The Veldman Brothers de studio in voor de opnames van hun nieuwe album. Naar verwachting zal de presentatie van dit album eind november zijn en zal plaatsvinden te Hedon in Zwolle. Het album zal worden opgenomen door Roy’s Kitchen te Winterswijk – Kotten.

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. De mannen staan al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (toetsen, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter staan hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums. Vier (stief)broers zijn het, alle vier met een bak aan ervaring, maar vooral nog altijd met evenveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen.

De komst van bassist Fred van de Wende en drummer Han Neijenhuis heeft The Veldman Brothers veel positieve energie gegeven! Het is vooral de teamgeest die The Veldman Brothers zo’n bijzondere band maakt. Geen ego’s, maar alles in dienst van de muziek en de song. Dat straalt van het podium af! De komende maanden zijn de Brothers regelmatig te zien in Nederland maar ook in Frankrijk en België.

‘Blues & Roots – Straight from the Heart’. Dat zijn The Veldman Brothers!

Meer informatie en toerschema: www.theveldmanbrothers.com |
Facebook www.facebook.com/theveldmanbrothers
Twitter: twitter.com/veldmanbrothers

Lees ook :