De redactie van Heaven is weer bezig met een prachtig nummer! #5 van 2017.

Centraal staat de zomer van 1967, alom bekend als The Summer Of Love, toen alle bloemenkinderen van Amerika naar San Francisco togen, waar love, peace & happiness de boventoon voerden in de hippiewijk Haight Ashbury. Ook in muzikaal opzicht een interessante periode. Heaven schetst die tijd met speciale aandacht voor Moby Grape en Jefferson Airplane’s klassieke album Surrealistic Pillow.

Verder een groot interview met de übergitarist Jan Akkerman, die zeventig is geworden en terugkijkt op zijn geweldige carrière, onder andere met Focus. Arjen Lucassen alias Ayreon is nog zo’n gitaarfenomeen uit de Lage Landen. Met The Source leverde hij een rockopera af met een keur aan gastvocalisten. In september komt het stuk op de planken, maar alle shows zijn al uitverkocht.
Triggerfinger, Mogwai en Ron Gallo completeren het blok moderne rock. Want Heaven blijft zoals u weet niet hangen in het verleden.

Als altijd staan er in het blad ook nog eens meer dan 100 albumrecensies en veel leuke columns. Dit nieuwe nummer niet missen? Neem vóór maandag 31 juli 16.00 uur een abonnement! En profiteer van de korting: het eerste jaar Heaven voor slechts €22,50 + 3 cadeaus.