The Rolling Stones in Nederland

The Rolling Stones compleet – Het verhaal van de 365 songs

50 jaar, 365 songs. The Rolling Stones Compleet vertelt het hele verhaal van ’s Werelds Grootste Rock & Roll Band. Van de zelfgetitelde eerste plaat tot aan het back-to-roots bluescoveralbum Blue & Lonesome, onderweg stoppend bij eigenzinnige en onwegdenkbare platen als Beggars BanquetSticky FingersExile On Main St. en Goats Head Soup. Het legendarische album Their Satanic Majesties Request bestaat in december van dit jaar 50 jaar. Bovendien staan ze 30 september in de Amsterdam Arena en 15 oktober in het Gelredome in Arnhem.

The Rolling Stones compleet Het verhaal van de 365 songs

The Rolling Stones compleet vertelt insiderverhalen, noemt weinig bekende details achter het ontstaan van de nummers en vult dit aan met heldere overzichten van het productieproces en de technische aspecten. Ook komen de Stones zelf aan het woord. Het boek beschikt daarbij over meer dan 650 full-color en zwart-wit foto’s, zowel officiële en iconische promotie- en actiefoto’s door professionele rockfotografen, als intiemere portretten door amateurs.

image006 press release WBooks

Al met al is dit een nooit eerder gepubliceerde collectie, een chronologisch gearrangeerde reis langs de nummers die niet meer weg te denken zijn uit de populaire muziek en de geschiedenis in haar geheel. Een boek waar iedere Stonesfan zich dagen mee zal kunnen vermaken.

Boekspecificaties

The Rolling Stones Compleet
Het verhaal van de 365 songs

€ 49,95 (Introductieprijs) / € 59,95

Auteurs: Philippe Margotin, Jean-Michel Guesdon

ISBN 978 94 625 8201 9
Aantal pagina’s: 752 pag.
Formaat: 21 x 27 cm

Circa 650 afbeeldingen in kleur en zwart-wit
gebonden

Bekijk het inkijkexemplaar!

Verschijnt 9 oktober

——

Over WBOOKS
WBOOKS is uitgever van geïllustreerde boeken op het gebied van geschiedenis en kunst. De wortels van de uitgeverij gaan terug tot 1836. De boeken verschijnen veelal in samenwerking met grote musea, archieven en andere partners. WBOOKS is tevens uitgever van Museumtijdschrift, het grootste kunsttijdschrift van Nederland en het digitale platform museumtijdschrift.nl.

www.wbooks.com


Ook op Blues Magazine ...