BluesMagazine wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Beste BluesMagazine lezers,

Afgelopen jaar is weer een mooi muzikaal jaar geweest. Veel mooie albums uitgekomen, sommige albums waren verrassend weer andere waren voor sommige een teleurstelling. Dat muziek een emotie is en een persoonlijke beleving was te zien aan jullie reacties. Dat is mooi om te zien.

Samen MET en DOOR jullie heeft BluesMagazine weer opnieuw van waarde kunnen zijn voor tal van mede muziekliefhebbers. Er zijn weer een paar nieuwe vrijwilligers bijgekomen die zich het afgelopen jaar hebben aangemeld. Ik ben daar heel blij mee, en ik wil iedereen bedanken voor de enorme inzet!
Ook dit jaar is BluesMagazine.nl zeer gewaardeerd door de muziekliefhebbers. BluesMagazine is dus het afgelopen jaar weer gegroeid en dat betekend dat de werkzaamheden voor de site omvangrijker zijn geworden.
Natuurlijk staan wij zoals altijd open voor suggesties, commentaar of ander feedback omtrent BluesMagazine.nl. Dit kunt u het beste doen door gebruik te maken van het contact formulier (zie https://bluesmagazine.nl/contact-blues-magazine ).
En uiteraard gaan we in 2011 gewoon door om met vele anderen de Blues & Beyond in leven te houden!!
Ook dit jaar eindigen we het jaar weer met de persoonlijke Album Top 5. Wij stellen het op prijs als meer lezers hun Album Top 5 willen delen. Dit kunt u doen in onze Community omgeving, zie https://bluesmagazine.nl/community

Opnieuw heb ik het afgelopen jaar met velen van de vrijwilligers concerten en/of festivals mogen bezoeken, en het was voor mij een eer om jullie verslagen te ondersteunen met de door mij gemaakte foto’s. Er worden heel veel positieve reacties gegeven op de foto’s en graag wil ik met jullie terugkijken op 2010 d.m.v. een foto expositie in februari van het nieuwe jaar. Details hierover volgen nog…

Rest mij nog om jullie allen vooral een gezond en muziekvol 2011 toe te wensen.

Marco van Rooijen


Ook op Blues Magazine ...