BluesMagazine Terugblik 2010

BluesMagazine wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Beste BluesMagazine lezers,

Afgelopen jaar is weer een mooi muzikaal jaar geweest. Veel mooie albums uitgekomen, sommige albums waren verrassend weer andere waren voor sommige een teleurstelling. Dat muziek een emotie is en een persoonlijke beleving was te zien aan jullie reacties. Dat is mooi om te zien.

Samen MET en DOOR jullie heeft BluesMagazine weer opnieuw van waarde kunnen zijn voor tal van mede muziekliefhebbers. Er zijn weer een paar nieuwe vrijwilligers bijgekomen die zich het afgelopen jaar hebben aangemeld. Ik ben daar heel blij mee, en ik wil iedereen bedanken voor de enorme inzet!
Ook dit jaar is BluesMagazine.nl zeer gewaardeerd door de muziekliefhebbers. BluesMagazine is dus het afgelopen jaar weer gegroeid en dat betekend dat de werkzaamheden voor de site omvangrijker zijn geworden.
Natuurlijk staan wij zoals altijd open voor suggesties, commentaar of ander feedback omtrent BluesMagazine.nl. Dit kunt u het beste doen door gebruik te maken van het contact formulier (zie https://www.bluesmagazine.nl/contact-blues-magazine ).
En uiteraard gaan we in 2011 gewoon door om met vele anderen de Blues & Beyond in leven te houden!!
Ook dit jaar eindigen we het jaar weer met de persoonlijke Album Top 5. Wij stellen het op prijs als meer lezers hun Album Top 5 willen delen. Dit kunt u doen in onze Community omgeving, zie https://www.bluesmagazine.nl/community

Opnieuw heb ik het afgelopen jaar met velen van de vrijwilligers concerten en/of festivals mogen bezoeken, en het was voor mij een eer om jullie verslagen te ondersteunen met de door mij gemaakte foto’s. Er worden heel veel positieve reacties gegeven op de foto’s en graag wil ik met jullie terugkijken op 2010 d.m.v. een foto expositie in februari van het nieuwe jaar. Details hierover volgen nog…

Rest mij nog om jullie allen vooral een gezond en muziekvol 2011 toe te wensen.

Marco van Rooijen

17 december 2010|Categories: Nieuws|Tags: |6 Comments

6 Comments

 1. frank van engelen 17 december 2010 om 18:32 - Antwoorden

  Vrienden, ik wil iedereen van harte dank zeggen die of wat voor manier dan ook meerwaarde heeft gegeven aan deze site maar ook aan mijn persoonlijke beleving. De Blues is een gevoel, van waarde, er mogen zijn, onmacht, hulpeloosheid,eerlijkheid, passie, verdriet, dronken zijn, maar vooral mens zijn in hart en nieren, tot op het bot..

  Het doet me deugd om er achter te komen dat de Blues veel meer liefhebbers kent dan wat eigenlijk vaak wordt aan genomen. De steun van nieuwe mensen, is voor zo een site als deze onontbeerlijk, omdat de informatie bronnen steeds groter wordt om uit te putten. Ook zetten we ons wat dat betreft steeds beter op de kaart, wat dan weer andersom voor uitgeverijen en productie maatschappijen geld.

  Hierdoor wordt er dan ook weer meer gelegenheid gegeven tot het maken van nog meer mooie albums, en optredens waar we dus allemaal een soortement van verantwoording een beetje in hebben. Heerlijk om al die recensies, verslagen en foto’s te bewonderen, en vooral ook door de eigenheid van de diverse mensen die dit allemaal doen.

  Top gewoon, en dat geld zeker ook voor het visuele element wat deze site betreft. Het ziet er allemaal erg mooi uit, maar let wel, dat kan alleen maar samen.Laten we hopen met zijn allen, dat 2011 een creatief, vredelievend, spontaan, passioneel jaar gaat worden, waarin een ieder mag zijn wie hij is, en zijn ei kwijt kan in wat hij voelt dan wel beleeft.
  Ik wens iedereen een fantastisch nieuw jaar toe en natuurlijk a glorious Christmas. Have Fun You All, remember This life is just a loan. Frank Van Engelen grtz!

 2. Stan 17 december 2010 om 20:03 - Antwoorden

  Marco, ook vanuit Utrecht de beste wensen voor 2011 (en natuurlijk ook voor jouw gezin).
  Verder de beste wensen voor alle vrijwilligers van deze pagina en voor de mensen die de moeite hebben genomen om zo nu en dan deze pagina te bezoeken.

  Overigens hoop ik ook in 2011 mijn bijdrage aan deze pagina te mogen en te kunnen blijven leveren!

  Groeten uit De Domstad! Stan

  http://www.youtube.com/watch?v=rJcJbVBwREc

 3. Bluesmoose 22 december 2010 om 11:40 - Antwoorden

  Eenieder een fijne kerst toegewenst en een bijzonder muzikaal en bluesachtig 2011 toegewenst en dat in alle gezondheid en omringt met alle liefde die er maar mogelijk is. We blijven onze uitzendingen met veel plezier maken met daarin veel nieuwe releases zodat jullie je eigen meningen mogen vormen over al dat leuks er is in de Blues (en Beyond) wereld. We hopen het komend jaar weer een paar stappen te maken zodat u als lezer van bluesmagazine en luisteraar van bluesmoose weer beter op de hoogte bent van alles wat zich in deze wereld zich afspeelt.

  Dat zelfs met Kerst goede blues muziek gemaakt wordt blijkt uit onze uitzending van aankomend weekeind. Nu hier al te beluisteren:

  http://bluesmusic.podomatic.com/player/web/2010-12-22T02_00_45-08_00

  Kortom tot volgend jaar
  De guys from Blues Moose
  Gerrie, Rob en Eric

 4. Andre Wittebroek 24 december 2010 om 11:38 - Antwoorden

  Beste bluesmensen ook namens mij een heel heel goed 2011 gewenst. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de blues en aanverwante muziekstijlen de aandacht krijgen die ze verdienen!
  Het was weer een muziekjaar met vele hoogtepunten zeker ook wat Bluesmagazine betreft. Veel nieuwe lezers en medewerkers erbij. Klasse!
  Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet en vooral de tijd die er aan besteed wordt. Elke inbreng blijft welkom, we zijn tenslotte allemaal bluesliefhebbers met een eigen kijk en smaak maar dat maakt het juist zo interessant.
  Allemaal bedankt en vooral onze MARCO voor je grandioze werk!!

  Een fijne kerst en een top 2011 voor een ieder!!

 5. William 24 december 2010 om 13:12 - Antwoorden

  Ik wens alle Bluesmagazine Lezers & Medewerkers Fijne feestdagen en een Gezond,Gelukkig en ook weer Muzikaal 2011!

 6. Hans Eggink 28 december 2010 om 12:29 - Antwoorden

  Beste Marco en alle andere bluesliefhebbers,

  Ik wens jullie weer vooral een Gezond, maar ook weer een mooi Bluesjaar! Ik heb in 2010 elke dag weer genoten van Bluesmagazine en hoop dat ook weer te doen in 2011! En houdt Bluesmoose erin. Elke keer weer een leuk uurtje muziek!!!

We horen graag je mening! Voeg reactie toe