TAKEROOT, HET FESTIVAL VOOR PAST, PRESENT AND UPCOMING AMERICAN MUSIC

Het TakeRoot Festival 2024 in Groningen belooft een fantastische viering te worden van zowel de rijke geschiedenis als de opkomende trends in Amerikaanse muziek. Het festival, dat bekend staat als hét Americana-festival van Nederland, zal plaatsvinden op zaterdag 2 november 2024 in De Oosterpoort, Groningen, op Trompsingel 27.

Met een focus op ‘past, present, and upcoming American Music’, biedt Take Root een unieke ervaring voor muziekliefhebbers die de diversiteit en invloeden van Americana en gerelateerde genres willen verkennen. Het belooft een dag vol geweldige optredens en een sfeer die de ware essentie van Americana muziek weerspiegelt.

TakeRoot festival poster

Artiesten zoals Early James, Iron & Wine en de blues-, funk- en soulartiest Fantastic Negrito en de Amerikaanse singer-songwriter Mary Gauthier zullen hun talenten tentoonspreiden op het Take Root Festival, en bezoekers kunnen zich verheugen op een onvergetelijke dag vol muziek, sfeer en gemeenschap. Onder meer zullen ook John Paul White, Wild Rivers, Aaron Lee Tasjan, Abe Partridge, Country Westerns, Jesper Lindell, Louien, Muireann Bradley, Tyler Ramsey en Uncle Lucius het podium betreden in De Oosterpoort.

Als je een passie hebt voor Americana muziek en een unieke festivalervaring wilt beleven, markeer dan alvast 2 november 2024 in je agenda voor het Take Root Festival in Groningen. Het belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen!

Info + Tickets


Ook op Blues Magazine ...