Photo Credits: Dana Packard

Jennifer Nicole Porter is een gelauwerd muzikant, acteur, scenarioschrijver en is vooral ook strijdlustig. Deze oogstrelende jonge dame heeft een tweedegraads zwarte band in Tai Jujitsu en heeft daarvoor een voortgezette opleiding gevolgd in Kali en Jeet Kun Do. Een mooiere en krachtigere introductie kan je niet bedenken.

Als muzikant stond Porter al op zeer jonge leeftijd voor grote klassieke en jazzorkesten te zingen, waaronder het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra. Als acteur en scenarioschrijver schreef en speelde Porter mee in speelfilms als Ballad Of Ida And Boob (1999), het bekroonde Mr. Barrington (2013) en last but not least 40 West(2011). Voor haar acteer- en scenariowerk in deze speelfilm ontving Porter prestigieuze onderscheidingen.

Jennifer Porter nam tot dusver zes albums op en komt op 7 december 2018 met haar zevende release ‘These Years’. De geluidsdrager zal worden uitgebracht door het in Maine gevestigde Cougar Moon Music en bevat tien liedjes die de randen van Soul, Blues en Roots muziek opzoeken. ‘These Years’ moet gezien worden als Porter’s vertrek uit de Jazz en film scene. Wat natuurlijk overblijft is Jennifer Porter’s beeldige aanwezigheid en weelderig stemgeluid.

Website: Jennifer Porter

Hier is de première van Road To Redemption:

https://soundcloud.com/jennifernicholeporter/02_road-to-redemption