Life goes on, dat geldt ook voor Uw aller Shiner Twins. We hebben de afgelopen weken veel zitten nadenken en bespreken hoe we nu verder zullen gaan na het plotselinge overlijden van Dick. Er komt geen “vervanger” voor Dick, dat is voor ons gevoelsmatig onmogelijk, Dick zal altijd onlosmakelijk met de Shiner Twins verbonden blijven. Maar we gaan wél verder, met een “nieuwe” bassist; vanaf 1 September komt goede vriend Roelof Klijn bij ons spelen, en daar zijn we heel blij mee !!  Roelof is al jaren de “rhythm-buddy” van onze drummer Jody, ze speelden samen in o.a. The Strikes en op dit moment ook in de band van Dede Priest. Omdat Roelof voorlopig nog andere verplichtingen heeft, en ook rustig z’n eerste vaderschap wilt beleven deze zomer, hebben we afgesproken dat we vanaf 1 September samen op het podium zullen staan.

Tot die datum zullen de bas-honneurs waargenomen worden door Andert Tijsma uit Amsterdam, een hele fijne bassist en dito mens, we hebben eergisteren voor het eerst met hem samen gespeeld, we spreken dezelfde taal, Dick zou trots op ons zijn !!
Volgende week zondag (29 Mei) presenteren we onze nieuwe CD “Four Souls – One Heart” in Café Wilhelmina in Eindhoven, met een aantal dierbare special guests, komt allen daar naartoe !!  En omdat het erg hard gaat met de reserveringen, hierbij nogmaals het dringende advies om dat te doen via de agenda-pagina op deze link, de kans is groot dat het een uitverkocht concert wordt, en het zou vervelend zijn als je er dan niet meer in kunt.
Twee dagen eerder, op vrijdag 27 Mei, spelen we voor de eerste keer zonder Dick in Poppodium Xinix in Nieuwendijk. Ook voor dat optreden kun je kaarten reserveren, ga daarvoor naar deze link.

We hopen jullie allemaal te zien volgende week, dat zullen we ook wel nodig hebben …  Richard-Jack-Jody

Website: www.shinertwins.com


Ook op Blues Magazine ...