Sheryl Crow aangekondigd als special guest van Phil Collins in Goffertpark, Nijmegen

Op donderdag 20 juni 2019 komt Phil Collins naar het Goffertpark in Nijmegen voor een uniek concert. Vandaag is bekend geworden dat hij Sheryl Crow als special guest mee zal brengen om het publiek op gepaste wijze op te warmen. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop.

Sheryl Crow is negenvoudig GRAMMY AWARD-winnares en een icoon van de Amerikaanse muziekwereld. Haar negen studioalbums hebben wereldwijd 35 miljoen exemplaren verkocht; Zeven van deze releases zijn top 10 albums en vijf behaalden de multi-platina-status. Naast nummer 1-hits als ‘All I Wanna Do’, ‘Soak Up the Sun’ en ‘The First Cut Is the Deepest’, heeft Crow meer nummer 1-singles in de voornaamste hitlijsten dan elke andere vrouwelijke artiest. Haar meest recente album, Be Myself, verscheen op 21 april 2017.

Met de wereldwijde verkoop van 100 miljoen albums op zijn naam, nummer 1 albums over de hele wereld en ontelbare nummers die miljoenen levens hebben gevormd, is Phil Collins een legende wiens werk tot op de dag van vandaag meer bekendheid krijgt, nu een nieuwe generatie artiesten zijn uitzonderlijke carrière heeft ontdekt en er door geïnspireerd is geraakt.

Collins vierde zijn terugkeer op het podium met een reeks uitverkochte Europese shows, gevolgd door grote Zuid- en Noord-Amerikaanse tours.

“I thought I would retire quietly,” zegt Phil Collins over zijn terugkeer, “But thanks to the fans, my family and support from some extraordinary artists, I have rediscovered my passion for music and performing. It’s time to do it all again and I’m excited. It just feels right.”

Als een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie, met meer UK Top 40-singles dan elke andere artiest uit de jaren tachtig, kreeg Phil Collins eerst als drummer wereldfaam en vervolgens als frontman van Genesis. In 1981 maakte hij zijn solodebuut met het album Face Value uit 1981, met daarop de wereldhit-single ‘In The Air Tonight.

Hierna zette hij zijn succes als hitmaker voort met de hitsingles Easy Lover, You Can’t Hurry Love en Against All Odds (Take A Look At Me Now) en vervolgens met grote wereldwijde hits als One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story en Dance Into The Light, om er maar een paar te noemen.

Phil Collins – Still Not Dead Yet: Live 2019
Specials guest: Sheryl Crow

Donderdag 20 juni 2019 | Goffertpark Nijmegen
Aanvang: 16:00 uur | Entree: vanaf €88,48 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/philcollins

De kaartverkoop voor het concert is reeds gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).