seasick steve

SEASICK STEVE LANCEERT NIEUW NUMMER

Vandaag komt Seasick Steve met het eerste nieuwe geluid van zijn op 7 oktober verwachte dubbelalbum ‘Keepin’ The Horse Between Me And The Ground’. De titeltrack ‘Keep That Horse Between You And The Ground’ is hieronder te beluisteren en oa beschikbaar op Itunes en Spotify.

‘Keepin’ The Horse Between Me And The Ground’ is geproduceerd en geschreven door Steve zelf en wordt zijn achtste studioalbum. Op dit nieuwe album kan de luisteraar wederom een goede Seasick mix van boogie, blues, rock, americana, folk-muziek verwachten.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat Seasick Steve te gast was bij Jools Holland’s ‘Hootenanny’ in 2006 op de BBC. Dit legendarische optreden betekende Steve’s doorbraak bij het publiek. Dit 10 jarig jubileum viert Steve met dit nieuwe album en komt hij voor drie shows naar Nederland. Op 11 en 12 oktober staat Seasick Steve in Paradiso te Amsterdam. En 16 oktober is hij te zien in Paard van Troje in Den Haag.

Het album verschijnt op 2xCD / 2xLP Gatefold (distributie via Rough Trade/Good To Go & Phonofile) en als Download / Stream, maar is nu al beschikbaar als pre-order.

Seasick Steve live:

11 oktober – Paradiso, Amsterdam (NL)
12 oktober – Paradiso, Amsterdam (NL)
14 oktober – The SSE Arena, London (UK)
16 oktober – Paard van Troje, Den Haag (NL)
17 oktober – Ancienne Belgique, Brussels (BE)
19 oktober – Stollwerck – Köln (DE)
20 oktober – Fabrik, Hamburg (DE)
22 oktober – Vega, Copenhagen (DK)
27 oktober – Gasometer, Vienna (AU)
28 oktober – Technikum, Munich (DE)
30 oktober – Schlachthof, Wiesbaden (DE)
2 november – Kaufleuten, Zurich (SUI)
4 november – Le Trianon, Paris (FR)

Pre-order van het album en ticketlinks:
www.seasicksteve.com