‘Nugene Recording Artists’ Matt Schofield en Simon McBride hebben onlangs de hand geschud met Rock ’n Roots Concerts als zijnde hun nieuwe boeker voor concerten en festivals in Nederland en België. Alle boekingen zullen vanaf heden door Rock ’n Roots worden verzorgd. Het Utrechtse concertbureau verzorgt al enkele jaren boekingen voor internationale artiesten waaronder Robert Cray, Sonny Landreth, Buddy Guy en vele anderen (zie www.rock-n-roots.nl).

Voor Rock ’n Roots is de samenwerking met Matt Schofield en Simon McBride interessant en waardevol. ‘We werken al geruime tijd met de beste artiesten uit de wereld van de blues, rock, soul en aanverwante stijlen. Vaak de legendarische oudgedienden, maar steeds vaker ook jonge helden zoals Robert Randolph of de North Mississippi Allstars, met de komst van de Britse bluessensatie Matt Schofield en bluesrockvirtuoos Simon McBride versterken en verbreden we dat segment van ‘jonge helden’.

Rock ’n Roots maakt tevens Matt Schofield’s eerste clubshows van 2011 bekend. Op 10 februari zal Matt Schofield optreden in De Gompelhof in Mol, België en op 11 februari speelt Matt Schofield in muziekpodium De Lantaarn in Hellendoorn.

Matt Schofield