De voor de Dutch Blues Awards genomineerde drummer Robbie Andreas Carree wordt per direkt de nieuwe drummer van King MO. Afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, heeft Robbie Andreas de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd door in de USA en Europa te touren met mensen als Eelco Gelling, Mr Boogie Woogie, Simon Rigter, Taildragger, Grams&Krieger, Nico Wayne Toussaint en blues harp legende Jerry Portnoy.


Robbie Andreas (zie foto onder) vond het nu tijd om vast in een band te gaan werken en óók de uitdaging buiten de bluespaden aan te gaan, waarmee hij op één lijn staat met de overige bandleden. Beide partijen zijn derhalve erg gelukkig met de nieuwe situatie. De band is nu nog meer gemotiveerd om er volledig voor te gaan en kan zich nu ook weer gaan richten op nieuw werk. 2012 ziet er dan ook zeer veel belovend uit. Een nieuwe CD is in de planning en Duitsland lijkt de grootste afzet markt voor King MO te worden, maar uiteraard zal de band ook regelmatig in Nederlandse clubs en op Nederlandse festivals te zien zijn.

King MO wil alle overige (fantastische) drummers bedanken die zich aangemeld hadden, het was boven verwachting. De band is er echter zeker van overtuigd de beste keuze te hebben gemaakt.

Robbie Andreas Carree