18-19-20 MEI RIBS & BLUES 2024
24 ACTS, 3 DAGEN SFEER & ENTERTAINMENT

Line up Ribs & Blues 2024 compleet

Met 5 nieuwe namen voor de Pinksterdagen en een extra surprise act op de zaterdagavond is het programma voor de 26e editie van Ribs & Blues in Raalte compleet!
In totaal spelen 24 acts op de beide podia tijdens het 3-daagse roots-en bluesfestival dat zoals altijd wordt gehouden op De Domineeskamp in het centrum van Raalte.

Ribs & Blues Raalte (logo)

Ribs & Blues, Pinksteren Raalte
18-19-20 mei festivalterrein De Domineeskamp

www.ribsenblues.nl

Voor zondag 19 mei, de eerste Pinksterdag, zijn toegevoegd:

HARLEM LAKE (NL)
Harlem Lake is zonder twijfel de bluesrock sensatie van Nederland. Ze wonnen de Europese Blues Challenge en tourden door Europa.
De band beweegt zich soepel tussen blues, rock, funk, americana en soul.

NIKKI HILL (USA)
“The New Queen of Rock ​‘n Roll” of ​“The Southern Fireball” zo luiden haar bijnamen in recensies en artikelen. Haar roots liggen in de kerkgospels, maar wie Nikki Hill beluistert, hoort eigenlijk ook onvervalste rock ​’n roll! 

GUMBO KINGS (NL)
De Gumbo Kings zijn een vijfkoppige band die de funky groove van New Orleans vermengen met de rauwe deltablues en de soulvolle melodieën van het oude Memphis.

Voor maandag 20 mei, de tweede Pinksterdag zijn toegevoegd:

KITTY, DAISY & LEWIS (UK)
Kitty, Daisy & Lewis staan bekend om hun vintage sound en unieke mix van rockabilly, blues, country en swing. Deze Londense multi-instrumentalisten laten zich inspireren door de jaren ’40 en ’50, maar verrassen tegelijkertijd met hun vernieuwende en eigentijdse sound.

EDDIE 9V (USA)
Zijn echte naam is Brooks Mason en hij werd geboren in 1996 in Atlanta. Begenadigd blues -en soulgitarist met een unieke stem.

Aan de openingsavond op zaterdag 18 mei met ANOUK & JETT REBEL wordt nog een verrassende act toegevoegd die later wordt aangekondigd.

De kaartverkoop is in volle gang!
TICKETS en alle informatie online via www.ribsenblues.nl

Ribs & Blues 2024 Timetable

Ribs & Blues 2024 Timetable (poster)


Ook op Blues Magazine ...