Release : STEVE MILLER BAND – FLY LIKE AN EAGLE

STEVE MILLER BAND – FLY LIKE AN EAGLE

STEVE MILLER BAND – FLY LIKE AN EAGLE
Formaat: 1cd+1dvd (digi) / Label: Edsel Recordings / Distributie: Bertus / Release: oktober 2010

Onbegrijpelijk dat de 30th anniversary edition van deze multi-million selling klassieker van de Steve Miller Band in 2006 alleen in de US werd uitgebracht. Naast de reguliere versie vind je namelijk drie goede demo’s en een dvd met een twee uur durend concert uit 2005, waar ook nog Joe Satriani en George Thorogood voorbij komen. Daar bovenop vind je nog een ‘making of’ documentaire uit 2006 met een interview met Steve Miller zelf én het album in een 5.1 surround mix. Tel daar nog eens de nieuwe liner notes bij op en je snapt dat het goed is dat deze versie nu ook hier uitkomt!

Internet : www.stevemillerband.com

15 oktober 2010|Categories: Releases|Tags: |5 Comments

5 Comments

 1. andre wittebroek 15 oktober 2010 om 12:19 - Antwoorden

  Vanavond ga ik hem voor het eerst live zien! Oude held van me, ben er mee opgegroeid. Dus op naar Duesseldorf!

 2. frank van engelen 15 oktober 2010 om 12:30 - Antwoorden

  Hey Andre, ja deze Steve Miller is nog steeds erg de moeite waard, zoals ik afelopen weekend zag bij Jools Holland op de BBC dus. Dit album is natuurlijk een zeer memorabel ding, en ja goed dat hij nu dan ook hier uit komt. veel plezier man, Frank

 3. jos driessen 16 oktober 2010 om 13:25 - Antwoorden

  Hallo fans van Steve Miller; veel plezier bij de ‘greatest hits’ concert in de hmh. De dvd die genoemd is heb ik overigens al bijna 4 jaar in huis….gewoon via internet gekocht (en goedkoper als in nederlandse euro’s….)
  desalniettemin een juweeltje om als fan te bezitten.

 4. William 16 oktober 2010 om 13:59 - Antwoorden

  @AndreWittebroek Zie Concert verslag & Interview vd STEVE MILLER BAND tegemoet!Zoal sje beloofd hebt! Blijf hun laatste cd BINGO gewoon lekkhrrr vinden !LOL

 5. andre wittebroek 17 oktober 2010 om 11:29 - Antwoorden

  Verslag staat er al op dankzij onze snelle Marco!! Interview aangevraagd door http://www.bluesmagazine.nl maar dat zou dan in Amsterdam moeten plaatsvinden. ben benieuwd of dat gaat lukken.
  Frank en William, je moet er echt heen. De toegangsprijs is best hoog maar wat ben ik blij dat ik een van mijn helden live heb gezien!Misschien een eenmalige kans deze tour!

We horen graag je mening! Voeg reactie toe