Foto Release: Patience’ - nieuwe single van The Analogues Sideshow

3 juni presenteerde The Analogues Sideshow hun nieuwe track ‘Patience’.

Patience’, geschreven door Felix Maginn, is de openingstrack van het nieuwe album ‘Introducing The Analogues Sideshow’ dat begin september uitkomt. Met ‘Introducing The Analogues Sideshow’ released de inmiddels internationaal gevierde Nederlandse Beatles-tributeband The Analogues hun eerste album met eigen nummers.

Multi-instrumentalisten/vocalisten Bart van Poppel, Felix Maginn, Fred Gehring, Jac Bico en Diederik Nomden delen een diepgewortelde passie voor het latere werk van The Beatles en hebben hun muzikaliteit de afgelopen jaren in het teken gesteld van de live-recreatie van de iconische Beatles albums van eind jaren zestig. “Onze day job blijft het integraal live spelen van Beatles-albums. Onze eigen muziek brengen we daarom uit als The Analogues Sideshow”, zegt Fred Gehring, drummer en mede-oprichter van The Analogues.

De verzameling songs die The Analogues Sideshow voor hun debuutalbum hebben opgenomen bevat bijdragen van alle bandleden en laat naast creatieve vrijheid vooral ook een heleboel plezier horen. De sound is divers en eigentijds, maar de late jaren zestig en de vroege jaren zeventig waren uiteraard een inspiratiebron.

De komende maanden zullen in de aanloop naar de albumrelease een aantal nieuwe liedjes en video’s worden gedeeld.


Ook op Blues Magazine ...