Foto Release: Beaux Gris Gris and the Apocalypse - "LIVE In The United Kingdom 2023"

Beaux Gris Gris & The Apocalypse hadden geen idee dat hun geluidstechnicus, Jerome Bach multi track opnamens had gemaakt toen ze het podium van Arlington Arts in Newbury met s’en allen afstapten. De eerste 14 tracks op hun eerste live-album, “Live in The United Kingdom 2023” waren een feit.

Dit dubbelalbum bestaat echter uit 28 nummers en is opgenomen tijdens een 3 weken durende Britse tournee van de band in april en mei 2023. Het is een fantastische verzameling van nummers afkomstig van hun eerste twee zeer goed ontvangen studioalbums, “Love & Murder” (2019) en “Good Times End Times” (2022). Daarnaast staan er ook een paar voorbeeldige covers op, waaronder “Make It Wit Chu” van Queens of The Stone Age en “I’m On Fire” van Bruce Springsteen. Voor de fans van Robin Davey, voormalige band THE HOAX, is er ook de cover “Fistful of Dirt”, evenals meerdere gastoptredens van voormalig bandlid en songwriter-gitarist, Jon Amor. Bovendien lichten ze het tipje van de sluier met “Penny Paid Rockstar”, dat nog niet eerder is uitgebracht. Dat smaakt naar meer kan ik je alvast verklappen.

Beaux Gris Gris & The Apocalypse “Live in the United Kingdom 2023” is inmiddels op alle streamingplatforms wereldwijd te vinden. Fysieke albums kunnen online worden besteld via hun Website, link.

 
In Oktober toert Beaux Gris Gris in Nederland en Belgie, Tour data:
THU, Oct 12 Herselt, BE Palletier cafe
FRI, Oct 13 Hengelo, NL Schouwburg Hengelo
SUN, Oct 15 Dongen, NL Café-zaal De Gouden Leeuw, BLUES CLUB
WED, Oc 18 Den Haag, NL Musicon
FRI, Oct 20 Verdun, FR Faubourg du blues
SAT, Oct 21 Oss, NL Groene Engel, ENGEL BLUES FESTIVAL


Ook op Blues Magazine ...