COUNTDOWN CAFÉ TERUG OP DE RADIO IN Q-FACTORY

De Bintangs, de oudste band ter wereld, en Vandenberg’s Moonkings, de band van voormalig Whitesnake gitarist Adrian Vandenberg, zullen op dinsdag 2 januari acte de présence geven

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 brengen Q-Factory, NH Radio en radiomaker Kees Baars in een unieke samenwerking het populaire wekelijkse live radioprogramma ‘Countdown Café’ terug op de radio en op de planken.

Kees Baars (press Q-Factory)

Wekelijks zal een concert in de Q-Factory in Amsterdam-Oost de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio. ‘Het is de bekende Countdown café formule waarbij een live concert centraal staat, echte muziek, live gespeeld en waar bekende gasten worden geïnterviewd’ aldus Baars. ‘Ik ben ontzettend blij dat Q-Factory haar podium inzet maakt van deze nieuwe samenwerking’.

‘Het is een prachtige match’ aldus Alan Luring, General Manager van de popzaal. ‘Wij hebben een mooi en gratis concert voor onze bezoekers, Kees maakt daar een geweldig radioprogramma van, zoals alleen hij dat kan, en de band kan zich presenteren voor een groot publiek viaNH Radio, de grootste radiozender in de regio Noord-Holland’.

Voor de eerste editie haalt Baars alles uit de kast met twee muzikale gasten van formaat. Niemand minder dan De Bintangs, de oudste band ter wereld, en Vandenberg’s Moonkings, de band van voormalig Whitesnake gitarist Adrian Vandenberg, zullen op dinsdag 2 januari acte de présence geven.

Countdown Café
Met De Bintangs en Vandenberg’s Moonkings

Wanneer: 2 januari 2018
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Tickets: Gratis (aanmelden via het Facebook evenement).
Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

Lees ook :