Onnavolgbare blues-show van Laurence Jones bij Heyhoef-Backstage!

Het nog zo jonge muziekpodium Heyhoef-Backstage (bijna 5 jaar) in de Reeshof te Tilburg, kan na vorige week zaterdag weer een hoogtepunt aan haar palmares toevoegen. De Britse blues-ster Laurence Jones, die inmiddels gewend is aan de grote podia in Europa voelde zich in de sfeervolle club-ambiance van de Heyhoef als een vis in het water. Met zijn zes koppige formatie inclusief de backing vocalisten Amy Eftekhari en Christina Matovu, bouwde de inmiddels geroutineerde band een wervelende show op in de uitverkochte zaal (520 bezoekers).

Jones beschikt over een krachtige imponerende en heldere stem met groot bereik en is bovendien een zeer getalenteerd gitarist die zich vol overgave en passie overgeeft aan zijn muziek. Een jonge charismatische bandleider die zijn band tot een geoliede machine heeft gemaakt en van start tot finish het uiterste uit hun creatieve en muzikale talenten halen. De toffe interactie met het publiek zorgde voor een dynamische show met veel variatie en grote betrokkenheid. Het was dan ook niet voor niets dat na de dik twee uur durende show de bezoekers massaal in de rij stonden bij de merchandise stand.

Bekijk hieronder het interview en een korte maar flitsende live-registratie van dat concert!

 

Ook het volgende concert bij Heyhoef-Backstage (15 december The Tibbs) zal uitverkocht zijn, maar voor het eerste concert in 2019, op 19 januari, met de Amerikaans Oostenrijkse Meena Cryle & Chris Fillmore Band zijn de tickets te bestellen via www.heyhoef-backstage.nl .


Ook op Blues Magazine ...