Nog een kort weekje te gaan en dan is het donderdag 8 Augustus en dat is dan weerrrrrr NiX NighT !! Wat staat er te gebeuren?

Black Cat Biscuit @ Moulin Blues 2019

Black Cat Biscuit (BE)
“Ooit komt alles bij mekaar…
In 2015 was de tijd voldoende rijp om het schijnbare toeval in te halen en zag Black Cat Biscuit het eerste levenslicht, ooit was toen ineens nu, alles was bij elkaar gekomen. In 2018 wonnen ze de Belgian Blues Challenge en vanaf dat moment bestormen ze vele Europese podia met verve.

Walter Broes and The Mercenaries

Walter Broes & the Mercenaries (B)
Uit de assen van The Seatsniffers (1995-2012) verrees niet lang geleden Vlaanderens nieuwste, vrolijkst uit de heup swingende rootsrockcombo:
De typische stem en songs van Walter Broes en zijn vertrouwde invloeden uit Rhythm and Blues, Soul en Rockabilly maken dat Walter Broes & The Mercenaries klinken zoals je van de man zou verwachten, maar dan toch weer heel anders en nieuw.

Little Geneva (UK)
Niet zomaar blues, nee, het uitgangspunt moest en zou zijn die prachtige British Blues Boom van de midden 60-er jaren vorige eeuw. Kijk en daar houden wij nou weer van. Nostalgie als de oorspronkelijke Fleetwood Mac, hmmmmm, jammie! Voor het eerst in ‘Ollanda, en daar zijn wij dan weer trots op, een nieuw Brits fenomeen: Little Geneva

Boogie Beasts @ Moulin Blues 2019

Boogie Beasts (B)
Noem het withete punkboogie of, zoals ze zelf doen, Trashboogie. Dreigend, broeierig, swingend en vol vette grooves waarbij hill country blues invloeden altijd een hypnotiserende rol spelen. Er zijn dan geen swamps te vinden in de lage landen, maar Boogie Beasts heeft daar wel overduidelijk haar roots. Met de Boogie Beasts gaat de rem er af en knallen we deze avond naar een denderend slot.

Schema:
Black Cat Biscuit (B) 18:45:00 19:45:00
Walter Broes & The Mercenaries (B) 20:05:00 21:05:00
Little Geneva (UK) 21:25:00 22:25:00
Boogie Beasts (B) 22:45:00 00:00:00

Toegang GRATIS!

Waar?
Centrum Enschede, Oude Markt. 5 minuten lopen vanaf trein/busstation. Parkeergarages met vele honderden parkeerplekken in directe omgeving.

Meer info:
Faceboek https://www.facebook.com/nixbluesnight
Website http://nixenmeer.nl/nixnight2019

Impressie?: https://youtu.be/E8V7f8tTCho


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.