marc-bocken

***** P E R S B E R I C H T *****

Liefst 40 zangers en zangeressen meldden aan zich na onze oproep voor het “Blues Forever Project” van Kees Dusink. Er zaten prima kandidaten bij en wij voelden ons zeer vereerd met zoveel belangstelling. De lat lag hoog want we zochten niet alleen iemand met uitstekende zangkwaliteiten maar ook iemand die naadloos in het muzikale concept van de band paste.

Welnu deze persoon hebben we gevonden, voor insiders bekend als de voorman van The Antones, met deze band stond hij in 2013 al in de finale van de Dutch Blues Challenge. Hij speelt nu nog regelmatig met de begeleidingsband van Julian Sas. Kortom een zeer ervaren man die zich op het podium thuis voelt als een vis in het water.

Zijn naam is MARC BOCKEN…en op bijgaande video – link (met RB Blues Consession band) zie je alvast een voorproefje wat deze man in huis heeft. We zijn inmiddels druk aan het oefenen geslagen en verwachten al heel snel in de nieuwe samenstelling het land in te kunnen.

Tot nu toe werkte de band veel met gastzangers, zoals Fat Harry en Robbert Fossen, wat eigenlijk wel supergezellig was, maar planningstechnisch best wel lastig. Het succesvolle instrumentale concept blijft in de toekomst ook een belangrijk onderdeel van wat de band aanbiedt. Dat heeft zichzelf inmiddels wel bewezen, maar de combinatie met de uitstekende zangkwaliteiten van Marc Bocken biedt weer nieuwe mogelijkheden en opent weer nieuwe deuren…

Wij hebben er zin in!!

Website Kees Dusink – The Blues Forever Project