Joe Jackson
Joe Jackson op het omslag van Heaven. Zijn jongste album ‘Fool’ kan wedijveren met het beste werk uit zijn vroege periode. En ook The Specials zijn weer terug. Misschien wel de meest invloedrijke skaband van Engeland, hoewel de groep destijds slechts twee albums afleverde.

Ontroerend is het interview met Klaas ten Holt van de Amsterdamse indie-americanaband Emma Peel. Bibian Harmsen, zijn echtgenote en zangeres van de band, overleed in 2012 aan alvleesklierkanker. Het album ‘Ponderosa’ was zo goed als af, maar bleef jaren op de plank liggen. Vorig jaar verscheen het toch…

In de nieuwe Heaven
Interviews met Beirut, Sharon Van Etten, Steve Gunn, Jesse Dayton, Mathias Eick. Remy van Kesteren, Jesse Dayton, Odetta Hartman, The Yearlings, Matthew Logan Vasquez.

Albumrecensies van onder anderen Rosalía, The Delines, Robin Borneman, Jodymoon, Jeff Tweedy, Suzanne Jarvie, Sharon Van Etten, The Jerry Hormone Ego Trip, Tony Molina, Tropical Fuck Storm en Bassekou Kouyaté.

Columns van John Schoorl, Bert Broere, Flip van der Enden, Maurits S. Westerik, Louis Nouws.

Geen nummer missen? Neem een abonnement! Profiteer van de aanbieding: het eerste jaar Heaven voor slechts €22,50 + 2 cadeaus