Ramblin Roots Festival Utrecht

Eerste editie van het roots georiënteerde festival in TivoliVredenburg maakt eerste drie namen bekend

Rock ’n Roots en TivoliVredenburg presenteren op zaterdag 18 oktober Ramblin’ Roots! Tijdens dit nieuwe eendaagse festival is er in verschillende zalen van TivoliVredenburg ruimte voor een breed palet aan Amerikaanse roots muziek. Lee Fields & The Expressions, Greg Trooper en Robert Cray Band zijn de eerste bevestigde artiesten. De kaartverkoop begint op zaterdag 14 juni om 10.00 uur via www.ramblinroots.nl, een Early Bird ticket zal € 29,- gaan kosten.

Robert Cray

TivoliVredenburg zal op zaterdag 18 oktober geheel in het teken staan van roots muziek, waarbij soul, blues, americana, roots-rock, country, jazz en aanverwante stijlen de revue zullen passeren. Tot de eerste drie bevestigingen behoren soulzanger Lee Fields & The Expressions, bluesgigant Robert Cray en Americana singer-songwriter Greg Trooper.

Rock ’n Roots organiseerde eerder onder andere het zomerfestival Roots in the Park in het Julianapark in Utrecht. Met Ramblin’ Roots komt daar een zusterfestival in het najaar bij. Roots muziek is een veelzijdige muzieksoort en actueler dan ooit. Er zijn erg veel nieuwe (pop)bands die roots muziek oppakken als inspiratie, reden genoeg om in dit genre ook een sterk najaarsfestival neer te zetten.

Ramblin’ Roots Festival
Zaterdag 18 Oktober 2014
TivoliVredenburg, Utrecht

Info + Tickets: www.ramblinroots.nl