Crazy times

Joost de Lange Rock/Blues Experience – Crazy Times
Release maart 2013 (Eigen beheer)

Begin maart verschijnt 3e CD van de rock/blues-band van Joost de Lange. Na maanden van intensief schrijven, componeren en verfijnen vonden begin januari van dit jaar de studio-opnamen plaats. Het resultaat mag er zijn; een geweldige CD met uitsluitend eigen nummers, die niet alleen de fans van Joost de Lange zullen aanspreken, maar die iedere rock/blues-liefhebber zullen raken. Veel rock/blues gitaarsolo’s, catchy refreinen en een goed doordachte afwisseling up-tempo rock/blues en funky grooves krijgen allemaal een plek.

Crazy Times is de 3e CD van Joost de Lange en meer nog dan in zijn voorgaande CD’s Outlaw (2010) en Change (2011) valt zeker de herkenbare seventies-sound op die niet alleen aangenaam is om naar te luisteren, maar die zich ook uitstekend leent voor live-optredens.

Crazy Times zal in maart en april uitgebreid gepresenteerd worden door een release-tour langs vele podia in Nederland en België. Gegeven de brede ervaring van de band zal de presentatie een reeks prima concerten opleveren, waarbij ongetwijfeld het publiek steeds enthousiast wordt achtergelaten.

De verwachtingen zijn hooggespannen, alle condities zijn aanwezig om ze waar te maken en verder te werken aan vervolgoptredens en een toenemend aantal fans.

Website: www.joostdelange-rbe.com

1. Leave this town
2. My Way
3. Reach your goal
4. Memories
5. Crazy thing
6. Confusion
7. Fight
8. Sitting by the lake
9. Turn me on
10. Divine

Agenda release-tour
16 maart-Willem Tell in Lenaarts (B)
23 maart-Den Boemel in Turnhout (B)
30 maart-Muziekcafé in Helmond
6 april -De Weegbrug in Roermond
12 april -De Blauwe Wolk in Zottegem (B)
13 april-The Shack in Amsterdam
19 april -Bar American in Middelburg
20 april -BaRRock in Maastricht
25 april-The Waterhole in Amsterdam


Ook op Blues Magazine ...