Tussen twee Franse tours wipt Chris Bergson met zijn band even naar Nederland voor 2 optredens. Bergson staat al jaren bekend om zijn inventieve gitaarspel en zijn energieke optredens. In 2018 werd zijn optreden vaak genoemd als een van de hoogtepunten van de Groninger R&B Night, maar ook bij cluboptredens of op festivals als Moulin Blues waar hij eerder zijn opwachting maakte speelde hij de pannen van het dak.

Bluesmagazine.nl meldt “Chris stond in 2015 op het Gevarenwinkel Festival in Herselt, waar hij één van de toppers van het festival was. Ook op Swing Wespelaar 2016 lieten Chris Bergson en zijn band een sterke indruk na bij de vele festival bezoekers” en The Blues Alone werd tijdens de R&B Night 2018 “vermaakt door bluesman Chris Bergson. De band is wederom goed voor real deal blues en een afgeladen Foyer. Wat we ervan meekrijgen klinkt prima, lekker puntige powerblues”.

Ook zijn laatste CD BITTER MIDNIGHT kreeg terecht overal veel lof toegezwaaid:

BLUESMAGAZINE.NL: ‘Bitter Midnight’ is een uitmuntend album en veruit het beste album van Chris Bergson dat hopelijk zorgt voor de echt grote doorbraak van deze uitstekende gitarist, songschrijver en zanger.

JOHNNY’S GARDEN: De fans hebben zes jaar moeten wachten op de nieuwe schijf Bitter Midnight, en het is het wachten waard geweest.

02.04 – TivoliVredenburg/Club 9, Utrecht
03.04 – Bluescafe, Apeldoorn

Photo by: Ahron Foster

 


Ook op Blues Magazine ...