IAN SIEGAL MAAKT LINE-UP NEW BLUES FESTIVAL ASSEN COMPLEET!

Met de toevoeging van niemand minder dan Ian Siegal is het programma van het New Blues Festival Assen helemaal rond. Siegal wordt vandaag de dag gezien als één van de grootste bluesmannen van Engeland vanwege zijn unieke benadering van blues en aanverwante muziekstijlen. Andere namen die zaterdag 7 oktober komen optreden op het internationale festival dat plaatsvindt in De Bonte Wever in Assen zijn: King King (UK), Red Beans & Pepper Sauce (FR), Hamilton Loomis (USA), Year In The Wild (BE), The Veldman Brothers, The Dynamite Blues Band en Triple Trouble.

Ian Siegal
De Britse zanger/gitarist Ian Siegal werd door MOJO al betiteld als: ”One of the most innovative, gifted and engaging blues performers on the planet today”. Ian heeft blues-bloed door zijn aderen stromen, leeft van het scheppen van blues-creaties en beschikt over die onmiskenbare blues groove. De man zat vorig jaar 25 jaar in het vak en heeft o.a. British Blues Awards, Europese Blues Awards meerdere nominaties voor een Amerikaanse Blues Music Award op zijn naam mogen schrijven. En terecht, want met zijn krachtige, rauwe stem weet Ian Siegal de harten van de echte bluesliefhebbers te veroveren. Kortom, een artiest die je gezien moet hebben.

New Blues Festival Assen
Het New Blues Festival is een plek waar bluesliefhebbers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar je, naast genieten van een sterk liveprogramma, je hart op kan halen als het gaat om het (verder) ontdekken van de Blues. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook even lekker rondstruinen over de festivalmarkt en ontdekkingen doen in de gezellige cafés in de caféstraat.
Het festival is een samenwerking tussen de Bluesstichting Assen en De Bonte Wever en beleeft dit jaar haar tweede editie. De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets kunnen besteld worden via www.debontewever.nl, de kassa van De Bonte Wever en de CD-afdeling van Warenhuis Vanderveen.

Zaterdag 7 oktober: New Blues Festival Assen
Line-up: King King (UK) + Ian Siegal (UK) + Red Beans & Pepper Sauce (FR) + Hamilton Loomis + Triple Trouble + The Veldman Brothers + The Dynamite Blues Band + Year In The Wild

Aanvang: 18.00 uur Deur open: 17.30 uur

Tickets:
€ 26,00 – Voorverkoop
€ 28,50 – Avondkassa (incl. € 1,00 servicekosten)

Voorverkoop via www.debontewever.nl, de kassa van De Bonte Wever en de CD-afdeling van Warenhuis Vanderveen.