Rusty Roots

Het nieuwe album van Rusty Roots ‘Your Host’ zit in de eindfase. Er volgt enkel nog de persing van de cd’s en de lp’s. Jawel, deze keer zullen er ook lp’s verschijnen van het nieuwe album! Het album wordt geproduceerd door Mario Goossens, drummer van Triggerfinger, producer van The Black Box Revelation en meer.

Zoals steeds tapt Rusty Roots weer uit een totaal ander vaatje voor dit nieuwe album. De pure bluesliefhebber van het eerste uur zal zich waarschijnlijk moeten laten verrassen. Want er zullen invloeden te horen zijn van The Black Keys, Rolling Stones, CCR, Gary Clark,… We hebben keihard gewerkt, diep gegaan en zijn dan ook wild enthousiast over het resultaat. De samenwerking met Mario Goossens was een geweldig avontuur en de band tussen de groepsleden is sterker dan ooit!

In de komende weken zullen er teasers te horen zijn op onze Facebook pagina, dus ga regelmatig een kijkje nemen. Het album zal verkrijgbaar zijn rond 14 februari, dus wie iets goed te maken heeft met de wederhelft, dit is je kans! De slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn…

We houden jullie op de hoogte hoe en waar je het album kan verkrijgen. De voorstelling van het album is op 7 Maart in de Muziekodroom te Hasselt. Tot dan!

www.rustyroots.com
facebook.com/rustyroots


Ook op Blues Magazine ...