Woensdag 5 juni a.s. treedt Neil Young & Crazy Horse op in de Ziggo Dome. Het optreden maakt deel uit van de Alchemy Tour die volgt op het onlangs uitgebrachte en enthousiast ontvangen album ‘Psychedelic Pill’. De kaartverkoop voor het concert begint 19 dec. om 10 uur.

De Canadese singer-songwriter Neil Young werkte het afgelopen jaar voor het eerst sinds tien jaar weer samen met zijn legendarische band Crazy Horse en bracht met hen 2 nieuwe albums uit. Eerder dit jaar kwam het album ‘Americana’ uit gevolgd door de release van zijn nieuwste plaat ‘Psychedelic Pill’. Vanwege de lengte van de nummers, het openingsnummer ‘Driftin’ Back’ duurt bijna 28 minuten, is Psychedelic Pill uitgebracht als dubbelcd.

Neil Young & Crazy Horse zijn onlangs begonnen met de Noord-Amerikaanse tournee , waarna Australië en Nieuw-Zeeland volgen en dan in juni Europa. Het is zijn eerste concert sinds 4 jaar in Nederland.

Neil Young

Neil Young & Crazy Horse
Woensdag 5 juni 2013
Ziggo Dome – Amsterdam

Entree: € 69, € 64 en € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start 19 dec. om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Website Neil Young : http://www.neilyoung.com/