Nationale-Nederlanden support opnieuw artiest richting podium op 7, 8 en 9 juli 2023

Op 9 juli 2023 is het voor artiest, zangeres en songwriter Latanya Alberto zover: ze maakt haar debuut op het NN North Sea Jazz Festival. Als opkomend talent kijkt zij al lange tijd uit om haar zangtalenten aan een groter publiek te tonen en daarnaast meer aandacht te vragen voor belangrijke maatschappelijke thema’s. Nationale-Nederlanden support de creatieve duizendpoot en geeft haar een podium om haar dromen te verwezenlijken.

foto Latanya Alberto NN North Sea Jazz

Opkomend Nederlands talent

Als artiest, zangeres en songwriter is Latanya Alberto al vanaf jonge leeftijd begonnen met het maken van muziek en optreden voor publiek. Op haar 18e is ze begonnen met het schrijven van poëzie, dat de basis heeft gevormd voor haar nummers. “Ik zie deze nummers als de start van mijn carrière, en zie het als mijn doel om belangrijke maatschappelijke thema’s aan te kaarten met mijn muziek”, aldus Latanya.

Latanya maakt neo-soul muziek met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek en ze beschrijft haar stijl als eigenzinnig en romantisch. Haar talent is lokaal en internationaal niet onopgemerkt gebleven; zo heeft ze meerdere optredens gedaan in samenwerking met het Metropole Orkest, en heeft ze een tour in India gedaan. Door deze mooie kansen heeft Latanya haar boodschap al met velen kunnen delen en staat de ambitieuze Amsterdamse te trappelen om het grootste jazzpodium in Nederland te betreden: het legendarische NN North Sea Jazz Festival, mede dankzij de support van Nationale-Nederlanden.

De kracht van support

Support heeft altijd al een belangrijke rol in Latanya’s leven gespeeld. Mede dankzij de ondersteuning die zij van haar eigen familie en vrienden heeft gehad, is ze gegroeid tot de artiest die ze nu is. Latanya’s grote droom is om support terug te geven aan haar fans en haar talent op een groter podium te laten zien: “Ik wil mezelf en anderen laten zien wat je allemaal kunt doen met ideeën en concepten, en hoe je grenzen kunt verleggen in het creëren van iets wat nog niet bestaat. Ik wil laten zien hoe je als onafhankelijke artiest, maar ook als individu binnen onze maatschappij een hoop kan bereiken. Ik gebruik mijn podium ook graag om maatschappelijke thema’s zoals mentale gezondheid en female empowerment aan te kaarten.”

Op 9 juli 2023 wordt haar droom werkelijkheid en mag Latanya het NN North Sea Jazz podium betreden. Ze is ontzettend blij met de erkenning en steun die zij ontvangt vanuit Nationale-Nederlanden: “Met support van Nationale-Nederlanden, krijg ik de kans om een groter publiek te bereiken met mijn muziek en boodschap. Ik kijk ernaar uit om het NN North Sea Jazz publiek te inspireren en – op mijn beurt – steun te geven, kom maar op met dat podium!” Momenteel werkt Latanya speciaal voor de samenwerking aan een nieuwe track waarin de kracht van support de rode draad is.

Nationale-Nederlanden is supporter van (opkomend) talent

Als naamgevend partner van NN North Sea Jazz biedt Nationale-Nederlanden ieder jaar een jong talent de kans om op een groot podium op te treden. Als supporter van alle kunst- en cultuurontdekkers zet NN zich in om een breder publiek hiervoor te inspireren omdat dit bijdraagt aan een beter mentaal welzijn. Met inzet van de vaste partners voor creatie, media en PR krijgt Latanya ook alle ruimte voor een eigen podium in en op (sociale) media. Zo kan de zangeres met de steun van Nationale-Nederlanden vorm geven aan haar dromen.

“Wij supporten Nederlanders bij het aangaan van uitdagingen en veranderingen in het leven. Natuurlijk met onze producten en diensten maar ook met onze sponsorships”, aldus Francis van den Brink, Sponsorship Manager bij Nationale-Nederlanden. “Latanya is een getalenteerd artiest die via haar muziek anderen kan inspireren, ook over maatschappelijke thema’s. Wij supporten haar graag om de stap te maken naar dit grote podium en met haar positieve boodschap een groter publiek te bereiken.”


Ook op Blues Magazine ...