MY BABY

Het succesjaar 2015 bereikt voor MY BABY op 23 december een absoluut hoogtepunt. Afgelopen weekend heeft de band namelijk hun Voodoo Électrique show in de grote zaal van Paradiso uitverkocht.

“Like a dream come true! Paradiso uitverkopen is waar elke muzikant van droomt… Het voelt als de enige juiste afsluiting van een geweldig jaar. Met Voodoo Électrique brengen we beide albums samen in een conceptuele, bezwerende show die MY BABY in al haar facetten toont.” Cato van Dijck, MY BABY

MY BABY kondigt tevens een nieuwe Nederlandse clubtour aan voor maart 2016, waarin de band het Voodoo Électrique concept op sleeptouw neemt door de Nederlandse clubs. De voorverkoop start vandaag om 13.00.

In 2015 bracht MY BABY hun tweede album Shamanaid uit. Het werd gepresenteerd in een uitverkochte Melkweg en bezorgde ze een cultstatus in de voodoo-blues-gitaar scene. In het voorjaar tourde de band met Seasick Steve door de UK waardoor ruim 40.000 Engelsen kennis maakten met de band. Met hoogtepunten als Lowlands en het legendarische Glastonbury geldt 2015 als het absolute doorbraakjaar van MY BABY.

My baby – Voodoo Électrique Tour 2016

19-3 Leiden – gebr. De nobel
20-3 Breda – Mezz (tickets)
25-3 Venlo – Grenswerk (tickets)
27-3 Nijmegen – Doornroosje (tickets)
31-3 Groningen – Vera (tickets)

MYBABY-Voodoo Electrique

My Baby Online : http://www.mybabywashere.com/