MYBABY Live At Paradiso - Record Store Day 2016 release

De Paradiso Vinyl Club staat voor nieuwe muziek waar Paradiso in gelooft. De artiesten geven Paradiso hun muziek en kunst, ze krijgen daar energie, vertrouwen en vinyl voor terug. De club wordt gerund door een klein groepje enthousiaste vinylliefhebbers die op deze manier veelbelovende acts een kans willen geven om hun muziek op vinyl uit te brengen en het zo te presenteren aan een groter publiek.

De leden dragen d.m.v. een maandelijkse contributie van € 6,- hieraan hun steentje bij. In ruil daarvoor krijgen ze zes keer paar jaar een limited edition 7”single, toegang tot alle release shows van de Paradiso Vinyl Club, gastenlijstplekken voor andere concerten en zes keer paar jaar gadgets als een slipmat, t-shirt, exclusieve zeefdruk en andere mooie extra’s.

De Paradiso Vinyl Club is voor mensen die geloven in nieuwe artiesten en openstaan voor nieuwe muziek en dit het liefst op het zwarte goud beluisteren.

Tot nu toe verschenen er acht singles bij de Paradiso Vinyl Club van:
The Mysterons, Pink Oculus, The Indien, Tears And Marble, Echo Movis, The Sleaze Express, CUT_ en Gallowstreet.

Speciaal voor Record Store Day 2016 verschijnt er een limited edition single op wit vinyl van niemand minder dan MY BABY. Hierop twee tracks opgenomen tijdens hun uitverkochte show in Paradiso van december j.l.: No Depression en Mad Mountain Thyme.

MYBABY-PVC009-RSD

MY BABY
Twee live nummers opgenomen tijdens hun uitverkochte show in de grote zaal van Paradiso, december 2015

Kant A: No Depression
Kant B: Mad Mountain Thyme.

Paradiso Vinyl Club
Record Store Day 2016
7” vinyl single
Gelimiteerde oplage van 500 stuks, handgenummerd op wit vinyl.

Meer informatie over de Paradiso Vinyl Club en de artiesten vindt je op: www.paradisovinylclub.nl


Ook op Blues Magazine ...