In september wordt in de tuin van de Ondernemersfabriek Assen de muzikale theatervoorstelling “Muskee” gespeeld. Het is een zwerftocht langs de songs en het leven van Harry Muskee, beter bekend als Cuby van Cuby + The Blizzards. Een prachtige ode aan de blues en een soms lichtvoetig en op andere momenten aangrijpend verhaal van de man die zijn hele leven op zoek is geweest naar de ziel van de muziek.

Muskee So Many Roads

Muskee – So Many Roads

‘So many roads’ om te kiezen, zoveel nieuwe optredens en inspiratie. Altijd onderweg naar… ja, naar wat eigenlijk? Het perspectief van een man die altijd op zoek was, en altijd thuis wilde zijn. Reizen en thuiskomen, zwart en wit, onrust en rust. Het leven van Harry Muskee.

Dit stuk speelt zich af in de tussentijd… dat vreemde gebied waar je blijkbaar terechtkomt als je gestorven bent, maar nog niet dood. Die plek waar al je herinneringen nog één keer voorbijkomen maar niet helemaal zo realistisch als je wel zou willen. Het verhaal dat je over die ene kent, is plotseling een historie over een ander. Dat komt er van als je nog één keer mag zwerven door het doolhof van je leven.

Hoofdrol: Erwin Nyhoff
Muzikaal leider: Erwin Java (sinds 1987 vaste gitarist van Harry Muskee)
Muziek: Erwin Java en band
Producent: Stichting Mooie Verhalen

Data en locatie

Muskee, So Many Roads wordt gespeeld in de tuin van De Ondernemersfabriek, Havenkade 6 in Assen.
Try-outs op 1 en 2 september 2021. Première en voorstellingen van 3 t/m 26 september 2021 op do/vrij/za/zo.

Aanvang 19.30 uur / circa 1,5 uur. Alleen zitplaatsen.

Tickets en meer informatie via https://muskeetheater.nl/


Ook op Blues Magazine ...