Beste bluesvriend(in),

Het is eindelijk bijna zo ver: de voorverkoop gaat starten. Morgen, woensdag 15 januari, zal om 12.00 uur de voorverkoop van start gaan. Daarnaast hebben we weer nieuwe namen toegevoegd aan het affiche voor Moulin Blues 2020. Tevens introduceren we je in deze nieuwsbrief iets nieuws: de Festipi op Moulin Blues!

Voorverkoop
Zoals al eerder aangegeven is het voor de vroege vogels weer mogelijk om early bird combitickets, tegen gereduceerd tarief, te bemachtigen. Let wel: er zijn maar een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar en er geldt: maximaal 4 early bird tickets p.p. Natuurlijk zijn er ook reguliere dag- en weekendtickets verkrijgbaar! Vanaf morgen op www.moulinblues.nl.

Let op: vanaf deze editie is het helaas niet meer mogelijk om tickets in de voorverkoop bij Primera vestigingen aan te schaffen.

Foto Moulin Blues 2020 | Start Voorverkoop + Nieuwe Namen + Camping

Nieuwe namen Moulin Blues 2020:

Texas Blues Guitar Summit ft. Anson Funderburgh, Mike Morgan & Shawn Pittman (USA)
Nikki Hill (USA)
Dany Franchi (ITA)
Travellin’ Blue Kings (NL/BE)
Richville (NL)

Eerder al bevestigd:

Rick Estrin & The Nightcats (USA)
Cedric Burnside (USA)
Laurence Jones (UK)
GA-20 (USA)
Delta Generators (USA)
Lindsay Beaver (CAN)
Jeremie Albino (CAN)
Cam Cole (UK)
James Hunter Six(USA)
John Nemeth(USA)
The Altered Five Blues Band(USA)
Bywater Call (CAN)
The Kokomo Kings(DEN/ZWE)
The Dynamite Blues Band(NL)

Voorlopige Line Up

Foto Moulin Blues 2020 | Start Voorverkoop + Nieuwe Namen + Camping

Festipi op Moulin Blues 2020

Vanaf deze 35e editie is het mogelijk om op de Moulin Blues Camping te overnachten in een ware Festipi. Comfortabel overnachten met alle positieve elementen van een tipi-tent. Je kunt een Festipi huren incl. inrichting (bed, slaapzak etc.). De Festipi is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 1, 2 of 3 personen. Meer info hier.

De Moulin Blues 2020 Spotify playlist

Ook dit jaar hebben we weer een mooie Spotify playlist samengesteld met alle (tot nog toe bekend gemaakte) artiesten die op Moulin Blues 2020 te bewonderen zijn. Beluister en volg de Moulin Blues 2020 playlist hier.

Moulin Blues 2020
1 en 2 mei
Ospel


Ook op Blues Magazine ...