Moulin Blues 2019

Al meer dan 33 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. No-nonsense en authentiek, een heel prettig en relaxed muziekfestival!

Vanaf november zijn er al regelmatig namen bekend gemaakt voor de 34e editie van Moulin Blues 2019. En de line-up is nu al om te smullen! Check hieronder de eerste tien namen voor Moulin Blues 2019!

The Blues Giants ft. Sugaray Rayford + Albert Castiglia + Nick Schnebelen + Jimi Bott + Willie J. Campbell (USA)
Studebaker John & The Hawks (USA)
Joe Louis Walker (USA)
The Reverend Shawn Amos (USA)
Mike Zito (USA)
Samantha Martin & Delta Sugar (CAN)
Jeremiah Johnson Band (USA)
The Weight Band (USA)
Greyhounds (USA)
Joakim Tinderholt (NOR)

Moulin Blues
3 mei 2019 – 4 mei 2019
Meijelsedijk, Ospel

De voorverkoop start woensdag 16 januari, 12.00 uur via http://www.moulinblues.nl/nl/tickets
Ook dit jaar is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief een vroegvoordeel combiticket te bemachtigen… als je er tenminste op tijd bij bent want er zijn maar 350 vroegvoordeel tickets beschikbaar en op = op. Kijk op onze website voor meer informatie.


Ook op Blues Magazine ...