mojo man

De naam Mojo Man gonst al enige tijd in het live circuit. Mojo Man maakt muziek voor een groot publiek. Denk aan Black Crowes met af en toe een flinke dosis Stax. Of zoals ze het zelf noemen; Balls and Horns. Een rock ‘n roll band met een 5-mans blazers sectie. De basis voor de band wordt in 2014 gelegd door tenorsaxofonist Reinier Zervaas en zanger/gitarist Marcel Duprix. Er is bewust voor gekozen om live een sound te ontwikkelen die heel herkenbaar is maar toch afwijkt van de massa. Mojo Man krijgt uiteindelijk vorm in in een puur, ongepolijst recht-voor-zijn-raap collectief: een negenkoppig ‘music monster’. Groots, stevig en swingend.

Ruim een jaar na het ontstaan neemt men in de Basement Studio, Den Haag het gelijknamige debuutalbum al op. De in relatief korte tijd opgedane ervaring op podia als die van de TT Assen, Big Rivers, Bevrijdingsfestival Wageningen, North Sea Jazz Club, Boerderij etc. hoor je terug in de energieke sound van een goed op elkaar ingespeelde band.

Mojo Man presenteert het album, dat via Continental Europe (distributie V2) zal verschijnen, op 20 november a.s. in Bibelot, Dordrecht!

Luisteren en gratis download:

Voor meer bandinformatie: www.mojoman.nl


Ook op Blues Magazine ...